«Η απειρία μας στέρησε την διαφορά», διαπίστωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Κάχα Λαμποράλ, αλλά τόνισε ότι η επικράτηση είναι πιο σημαντική από την διαφορά. «Η Κάχα Λαμποράλ είναι μια απρόβλεπτη ομάδα και το γνωρίζαμε αυτό», ήταν τα πρώτα λόγια του «Κιλ Μπιλ». «Μπορεί να χάνει με 10 πόντους και να βάλει 7 τρελά τρίποντα ο Τελέτοβιτς και να… γυρίσει το ματς. Δεν αρχίσαμε καλά στην άμυνα. Βελτιώθηκαμε στην συνέχεια, βγάλαμε ωραίες συνεργασίες στην επίθεση, ελέγξαμε τον ρυθμό και πήγαμε το παιχνίδι εκεί, που θέλαμε. Ήμασταν στο +7, αλλά η απειρία μας στέρησε την διαφορά. Τα παιδιά θα μάθουν από τα λάθη τους».  

«Θέλουμε δύο νίκες για να προκριθούμε στο «Τοπ 16» και δεν μπορούμε να συζητάμε άλλο για την διαφορά του σημερινού αγώνα», τόνισε στην συνέχεια ο Σπανούλης. «Ευχαριστούμε τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στο «Τοπ 16» με αυτό το νεανικό σύνολο».  

«Η ομάδα φτιάχτηκε με εμένα ηγέτη και εγώ προσπαθώ να ανταποκριθώ», σχολίασε ο Λαρισαίος γκάρντ. «Αυτό που θέλω είναι να βρίσκουμε πάντα τον ελεύθερο παίκτη. Δημιουργούμε αρκετά τρίγωνα και καλές συνεργασίες στην επίθεση».Πηγή: pamesports.gr