Κι όμως, μπορεί να γίνει! Ο Κρις Πολ μπορεί να φορέσει τα ένδοξα χρώματα των Λέικερς, καθώς η Νέα Ορλέανη έλαβε άδεια και εκκίνησε εκ νέου τις συζητήσεις για την ανταλλαγή του! Τα νέα έρχονται ως ροδόσταμο στο στόμα όσων πικράθηκαν απρόσμενα από τη συμπεριφορά του Ντέιβιντ Στερν, ο οποίος ακύρωσε μία τελειωμένη υπόθεση.

Οι επικρίσεις που δέχτηκε ήταν από πολλές και διάφορες πλευρές, με συνέπεια ο Ντελ Ντεμπς, τζένεραλ μάνατζερ των Χόρνετς, να ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με τους Λέικερς και τους Ρόκετς, την τρίτη ομάδα που εμπλέκεται στην ανταλλαγή. Το πλάνο εν πολλοίς παραμένει το ίδιο, ο Πάου Γκασόλ πηγαίνει στο Χιούστον και ο Λαμάρ Όντομ στη Νέα Ορλεάνη.

Ο Όντομ, μάλιστα, δεν εμφανίστηκε στην πρώτη συγκέντρωση των Λέικερς, δείγμα της γνώσης του ενδεχομένως για τις εξελίξεις!

Αυτό που φαίνεται να αλλάζει, είναι τα ανταλλάγματα των Χόρνετς, καθώς έχουν ζητήσει περισσότερους νέους παίκτες και μελλοντικές επιλογές ντραφτ, αυτό ζήτησε το ΝΒΑ που είναι ο ιδιοκτήτης των Νιου Ορλίνς.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μόλις ξημερώσει Σάββατο στις ΗΠΑ, απόγευμα ελληνική ώρα δηλαδή, και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν, για να αποφευχθεί τελικά ένα φαινόμενο που προσέβαλε τη δημοφιλή ομάδα του Λος Άντζελες, δίχως πάντως, να ξεχνάμε πως στο παρελθόν οι Λέικερς έχουν ευνοηθεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις, με την απόκτηση του Γκασόλ κυρίως από το Μέμφις.

Πηγή: Contra.gr