Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία του για την επικίνδυνη έξοδο στην Κέρκυρα για την 13η αγωνιστική και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει να αντιμετωπίσει τρεις νέες απώλειες. Ο λόγος για τους Χολέμπας, Φουστέρ και Τζιμπούρ. Οι δύο πρώτοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις τους και έκαναν θεραπεία σήμερα, ενώ ο Τζιμπούρ αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω ενόχλησης που ένιωσε στο γόνατο αριστερά. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Όλοφ Μέλμπεργκ καθώς ταλαιπωρείται από θλάση στο αριστερό ισχίο.

Ως εκ τούτου, ο Αλγερινός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεων στο γυμναστήριο. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ οι Μακούν, Φέισα και Ιμπαγάσα συνέχισαν το προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Βαλεριάνος.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Χολέμπας, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Δασκαλάκης, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Πηγή: woop.gr