Ο Ζέκα προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο. Το ίδιο ισχύει για τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς και θα βρίσκεται στον πάγκο, έτοιμος να βοηθήσει.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Τοτσέ, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης και Μπιάρσμιρ, καθώς και οι Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης οι οποίοι θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ-20. Την αποστολή απαρτίζουν οι Καπίνος, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Βιτόλο, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Μαυρίας, Λέτο, Κλέιτον, Ρούντολφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προπόνηση του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη των βοηθών του Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ασθένειας. Ωστόσο η κατάσταση του δεν είναι τέτοια που θα τον κρατήσει μακριά από τη Νέα Σμύρνη.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

Πηγή: woop.gr