Πανό-πρόκληση σκοπιανών φιλάθλων: «Ελλάδα σου ευχόμαστε καλή χρεοκοπία»


Προκλητικό πανό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο των Σκοπίων, με φιλάθλους της Βαρντάρ (η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας) να εύχονται η Ελλάδα να χρεοκοπήσει! Την στιγμή που κάθε νοικοκυριό της χώρας μας δοκιμάζεται σε καθημερινή βάση, με την οικονομική Κρίση να ακουμπάει πλέον τον καθένα, άλλον λιγότερο και άλλον περισσότερο, υπάρχουν ορισμένοι που εύχονται για συνανθρώπους τους αυτό που και για τους ίδιους θα αποτελούσε το μεγαλύτερο εφιάλτη.

Η κόντρα για την ονομασία του κρατιδίου είναι γνωστή εδώ και τουλάχιστον μια 20ετία, λύση δεν έχει βρεθεί και το χάσμα ανάμεσα στις δυο χώρες ολοένα και μεγαλώνει, αυξάνοντας και το μίσος που υπάρχει, το οποίο δεν θα έπρεπε να "ακουμπάει" τους λαούς επειδή οι εκάστοτε Κυβερνήσεις δεν έχουν μεριμνήσει για την επίλυση του ζητήματος.

Οπαδοί της Βαρντάρ, λοιπόν, σήκωσαν πανό στο γήπεδό τους στην αναμέτρηση με την Μπρεγκάλνιτσα, με το οποίο έκαναν... χριστουγεννιάτικες ευχές στον ελληνικό λαό: "Ευχόμαστε στην Ελλάδα καλή νέα... Χρεοκοπία" (Greece, We Wish You Happy New ... Bankruptcy).


Πηγή: woop.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο