Το "hot shot" της χρονιάς ανήκει στον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος "λόμπαρε" τον Νόβακ Τζόκοβιτς με έναν απίστευτο tweener στον μεταξύ τους τελικό στο Madrid Masters! Μπορεί να μην συνδυάστηκε με νίκη, ωστόσο ο Ράφαελ Ναδάλ θα θυμάται για πάντα το εκπληκτικό χτύπημα που σημείωσε στην πατρίδα του απέναντι στον ανίκητο, εκείνη την εποχή, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Είναι αλήθεια, ότι ο 25χρονος Ισπανός είχε επιχειρήσει πολλές φορές να μιμηθεί τον Ρότζερ Φέντερερ που τέτοια χτυπήματα τα έχει για... ζέσταμα, χωρίς ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στον φετινό τελικό της Μαδρίτης, ο Ράφα μετά από ένα πολύ δυνατό ράλι 17 χτυπημάτων, "αποτελείωσε" τον αντίπαλό του με ένα απίστευτο lob passing shot, με χτύπημα ανάμεσα απ'τα πόδια, αφήνοντας "άγαλμα" τον Σέρβο και προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Τελικά, ο Ναδάλ γνώρισε την πρώτη του χωμάτινη ήττα (7-5, 6-4) απ' τον Τζόκοβιτς (ακολούθησε και δεύτερη συνεχόμενη στον τελικό της Ρώμης), ωστόσο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πέτυχε τον πόντο της χρονιάς.

Ττο βίντεο στο youtube έχει ξεπεράσει τα 1,7εκ. views...
Πηγή: woop.gr