Από ώρα σε ώρα-τουλάχιστον σύμφωνα με την πλευρά του πρίγκιπα-αναμένεται ο φάκελος με τα 15 εκατομμύρια του Αλ Σαούντ, που θα είναι ασφαλισμένα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να παραδοθεί στα χέρια των δικηγόρων της πλευράς Βαρδινογιάννη. «Απορώ με τον ντόρο που έγινε. Απορώ και με τον εκνευρισμό του Τζίγκερ που γράφτηκε πως υπάρχει, αφού πρόκειται για μια τυπική καθυστέρηση», είπε στο www.sport-fm.gr ο Βλάσης Τσάκας.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα στην Ελλάδα, παρά τις διαδοχικές καθυστερήσεις, συνεχίζει να εκφράζει την αισιοδοξία του για την θετική κατάληξη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, αναμενόταν στις 14:00 το κεντρικό κατάστημα της «Nordea Bank» του Λονδίνου να στείλει το bank commitment και στην συνέχεια ο φάκελος να παραδοθεί πλήρης στα χέρια των δικηγόρων Βαρδινογιάννη λίγο μετά τις 15:00.

«Όλα θα είναι έτοιμα. Όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Βλάσης Τσάκας μιλώντας στο www.sport-fm.gr. Οι νομικοί εκπρόσωποι του Τζίγκερ που γνωρίζουν από τέτοιου τύπου διαπραγματεύσεις, το πολύ σε μία ώρα από τη στιγμή που θα παραλάβουν τα χαρτιά, θα έχουν αποκωδικοποιήσει τα σημεία που είναι αναγκαία για το αν μπορεί να προχωρήσει ή όχι το θέμα και στην συνέχεια, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Όπως και να έχει, η μέρα που περιμένουν να δουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα καταλήξει αυτή η ιστορία που κρατάει τρεις μήνες τώρα, έφτασε... Και είναι η σημερινή.


Πηγή: sport-fm.gr