Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δήλωσε αρχικά:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε περάσει στην επόμενη φάση αλλά παραμένει βασικός μας στόχος η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Το αυριανό είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό και με την Τότεναμ αλλά θέλουμε τη νίκη για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση».

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις, στις οποίες ο Βιεϊρίνια είπε:

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι:

«Ξέρουμε και την ομάδα και τους παίκτες. Γνωρίζουμε τα επικίνδυνα στοιχεία τους. Συλλέξαμε και κάποιες επιπλέον πληροφορίες που μας έδωσε ο προπονητής μας. Ίσως ένα δύσκολο σημείο είναι ότι εμείς έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ αυτοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Εμείς όμως παίζουμε μπροστά στο κοινό μας κα θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο η διατήρηση του αήττητου στην Ευρώπη εδώ και δέκα αγώνες:

«Σίγουρα αποτελεί κίνητρο αλλά από μόνο του ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα όπως η Ρουμπίν αποτελεί ένα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Το ό,τι δεν έχουμε χάσει εδώ και πολλά παιχνίδι σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο».

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες διάκρισης στην Ευρώπη απ’ ό,τι στην Ελλάδα και αν μπορεί να φτάσει πιο μακριά από πέρσι:

«Μακάρι να πάμε πιο μακριά γιατί με μία πρωτιά στον όμιλο θα αποφύγουμε τα μεγαθήρια στην επόμενη φάση. Στα τελευταία παιχνίδια στα Γιάννενα και με τον Ατρόμητο δείξαμε ότι παρουσιάζουμε μία βελτίωση και πρέπει να τη δείξουμε γιατί θέλουμε να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Πηγή: Woop.gr