Το τοπίο δεν ξεκαθάρισε, αλλά έγινε μια κίνηση, καθώς από την πλευρά Τσάκα εστάλη ο φάκελος με την εγγυητική στους δικηγόρους του Βαρδινογιάννη! Νέος... Πρίγκιπας στο προσκήνιο! Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης, ο περίφημος φάκελος με την εγγυητική επιστολή των 15 εκ. ευρώ και όλα τα άλλα έγγραφα πέρασαν στα χέρια των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να αρχίσουν από την πλευρά τους την έρευνα όμως κάτι που... ψιθυρίζονταν από το πρωί επιβεβαιώθηκε!

Ότι ο Αλ Σαούντ... αποτελεί παρελθόν, έστω κι αν ο Βλάσης Τσάκας το πρωί διέψευδε κάτι τέτοιο και έλεγε πως «όποιος υποστηρίζει ότι υπάρχει άλλος Πρίγκιπας παίρνει ληγμένα»!

Συγκεκριμένα ο φάκελος που έφτασε στους δικηγόρους του Βαρδινογιάννη περιλαμβάνει κάποια τραπεζικά έγγραφα με εγγυήσεις από τη Nacional comercial bank of saudi arabia που έχει έδρα την Τζεντα και όχι από την Φιλανδική τράπεζα που είχε προαναγγείλει ο Τσάκας.

Όπως προκύπτει την πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «τριφυλλιού» την κάνει εταιρεία από την Σαουδική Αραβία η οποία καταλήγει σε πριγκιπικά πρόσωπα, όχι όμως σε αυτό του Σουλταν Αλ Σαουντ!

Πλέον με την εξέλιξη αυτή όσο αφορά την διασταύρωση της φερεγγυότητας της τράπεζας αλλά και των εγγράφων θα πρέπει να γίνει μέσω του ελληνικού τραπεζικού συστήματος!

Αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε λίγες ώρες, αλλά θα γίνει τις επόμενες ημέρες για να φανεί αν υπάρχει αντίκρυσμα σε όλα αυτά τα έγγραφα, αλλά κυρίως αν τα χρήματα για τον Παναθηναϊκό έχουν δεσμευθεί με τον σωστό τρόπο.

Πηγή: gazzetta.gr