Την αντικατάσταση του Δημήτρη Γόντικα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο προτείνει ο Βλάσης Τσάκας, για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να ολοκληρωθεί το deal με τους νέους Άραβες επενδυτές.
Ο φάκελος που έφτασε στους δικηγόρους του Βαρδινογιάννη περιλαμβάνει κάποια τραπεζικά έγγραφα με εγγυήσεις από τη Nacional comercial bank of saudi arabia που έχει έδρα τη Τζέντα. Επιπλέον, στον ίδιο φάκελο υπήρχαν και μια σειρά από προτάσεις για το μεσοδιάστημα της πλήρους αλλαγής σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μία από αυτές τις προτάσεις είναι η άμεση αλλαγή προέδρου της ΠΑΕ, θέση την οποία κατέχει ο Δημήτρης Γόντικας, και προτείνεται ως αντικαταστάτης ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Οι νέοι πρίγκιπες, για τους οποίους οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για τρεις (εκ των οποίων η μία γυναίκα) από την οικογένεια του πρόσφατα εκλιπόντος Αμπντούλ Αζίζ, αναμένεται (σύμφωνα με τον Τσάκα) να έρθουν τις επόμενες ημέρες για να συναντήσουν τον Τζίγγερ και να καταθέσουν τα χρήματα (15+55 εκ. ευρώ) και έως ότου αλλάξει ο νόμος και γίνει η οριστική μεταβίβαση των μετοχών επιθυμούν τον Θανάση Γιαννακόπουλο στον προεδρικό θώκο.

Παράλληλα, επιθυμία τους είναι να εκπροσωπούνται από επτά μέλη στο νέο ΔΣ, το οποίογια την ώρα φημολογείται ότι θα είναι δεκατεσσάρων μελών (συν τον πρόεδρο σύνολο δεκαπέντε).

Πηγή: gazzetta.gr