Με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και όχι τον Ζήση Βρύζα συναντήθηκε τελικά σήμερα το πρωί ο Λάσλο Μπόλονι, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για τις χθεσινές του δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, που άναψαν φωτιές στον ΠΑΟΚ.


Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να φύγει από την ομάδα και ότι δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα, απλά απάντησε σε μία ερώτηση που δέχτηκε. Ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» του ζήτησε να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του.


Ρώτησε μάλιστα τον Μπόλονι αν είναι στο μυαλό του η αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ, όμως ο Ρουμάνος τον διαβεβαίωσε ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του και δεν σκοπεύει να φύγει. Ζήτησε πάντως να υπάρξει ένα πλάνο για τη λειτουργία της ομάδας, αίτημα το οποίο δέχτηκε ο Κωνσταντινίδης και το θέμα θεωρείται λήξαν από την πλευρά της ΠΑΕ.


Η προσοχή στρέφεται πλέον στην κλήρωση της φάσης των «32» του Europa League, ωστόσο οι εξηγήσεις και οι δεσμεύσεις του Μπόλονι δεν πείθουν τους πιο δύσπιστους. Αν πάλι ο Ρουμάνος ήθελε απλά να ταρακουνήσει τη διοίκηση, για να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά κάποια προβλήματα της καθημερινότητας τότε η επιλογή της στιγμής μάλλον ήταν άκαιρη.


Πηγή: woop.gr