Οι εκπρόσωποι των Σαουδαράβων επενδυτών βρίσκονται ακόμη στην Αθήνα και σήμερα υπάρχει έντονη φημολογία, που - λογικά - δεν επιβεβαίωνεται από την πλευρά Τζίγκερ πως θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα ανάμεσα στο μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού και την πριγκίπισα που βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους. Άλλωστε ο λόγος που ήρθαν στην Αθήνα οι Σαουδάραβες είναι ακριβώς αυτός και σε καμία περίπτωση δεν ήρθαν για διακοπές. Η εν λόγω συνάντηση μπορεί να αποβεί καθοριστική για τις εξελίξεις στα διοικητικά πράγματα της ομάδας.
 
Την ίδια ώρα αναμένονται τα έγγραφα πιστοποίησης και φερεγγυότητας των τραπεζικών εγγράφων από την Σαουδική Αραβία, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα συμβεί την Δευτέρα το απόγευμα, το αργότερο Τρίτη και με αυτή την εξέλιξη θα ξεκαθαρίσει σε ένα μεγάλο βαθμό το τοπίο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως της οικογένειας Βαρδονογιάννη, βάσει του περιβάλλοντος τους, είναι πως δύσκολα τα έγγραφα δεν θα είναι φερρέγγυα. 
 
Σε κάθε περίπτωση πέραν των εγγράφων που και με τη βούλα θα αποδυκνείουν τη εγγυρότητα του δεσμευμένου στο όνομα του Παναθηναϊκού λογαριασμού, απαιτούνται εγγυήσεις και σε μια σειρά από άλλα σημαντικά θέματα όπως αυτό της συν-διοίκησης που σύμφωνα με εκτιμήσεις θα υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και δεν θα σταθεί εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις. Το βασικότερο όλων πάντως στην παρούσα φάση είναι η συνάντηση των δύο μερών...