Σήμερα αναμένεται να πάρει ο Τζίγγερ στα χέρια του το πιστοποιητικό της εγκυρότητας του τραπεζικού λογαριασμού, και από αυτό θα εξαρτηθεί αν η υπόθεση θα προχωρήσει ή θα αποτελέσει παρελθόν οριστικά.

Ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα εξαγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το Σαουδαραβικό fund δεν υπήρξαν την Κυριακή. Οι συνεργάτες του Γ.Βαρδινογιάννη είχαν καθ΄όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σειρά επαφών με την Τζέντα, ώστε να πιστοποιηθεί η ύπαρξη των χρημάτων σε λογαριασμό της Commercial Bank of Saudi Arabia.

O μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού αναμένεται να πάρει στα χέρια του το πόρισμα του ελέγχου πιστοποίησης το μεσημέρι της Δευτέρας (για την εγγυητική των 15 εκ. ευρώ που έχει στα χέρια του εδώ και πέντε μέρες) και αν όλα πάνε καλά το αργότερο μέχρι την Τρίτη (αν όχι το απόγευμα-βράδυ της Δευτέρας) θα συναντηθεί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που επέστρεψαν στην Αθήνα μετά από μια ολοήμερη... εξόρμηση εκτός Αθηνών.

Θυμίζουμε ότι ο Τζίγγερ έχει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα έγγραφα και από το περιβάλλον του διαρρέεται πως όλα φαίνονται εντάξει, με μόνη εκκρεμότητα το έγγραφο πιστοποίησης της εγκυρότητας του λογαριασμού που βρίσκονται τα χρήματα για λογαριασμό της ΠΑΕ.

Σε περίπτωση λοιπόν που φτάσει και αυτό εντός της ημέρας, και αποδειχθεί η εγκυρότητά του, τότε θα αρχίσουν άμεσα οι διαδικασίες μεταβίβασης του ποσοστού των μετοχών (54,7%) της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Σε αντίθετη περίπτωση, το νέο... σήριαλ θα τερματίσει οριστικά εδώ. 

Πηγή: gazzetta.gr