Η Οσέρ είναι έτοιμη να κινηθεί για τον Τζιμπρίλ Σισέ, αποκτώντας τον δανεικό από τη Λάτσιο τον Ιανουάριο. Ο Τζιμπρίλ Σισέ "υποφέρει" στη Λάτσιο εδώ και τρεις μήνες (έχει μόνο ένα γκολ στη Serie A και αυτό στην πρεμιέρα κόντρα στη Μίλαν στις 15 Σεπτεμβρίου), όμως δεν αποκλείεται η γη της ποδοσφαιρικής του επαγγελίας να είναι η Γαλλία.
 
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Equipe", η ομάδα που ενδιαφέρεται έντονα να εντάξει στο δυναμικό της τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού είναι η Οσέρ, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο Γάλλος φορ το 1998.

Ο άνθρωπος που ζήτησε πληροφορίες για τον 30χρονο φορ είναι ο πρόεδρος της Οσέρ, Ζεράρ Μπουρζουάν, ο οποίος επιδιώκει να φέρει ξανά τον Τζιμπρίλ Σισέ στο "Αμπέ Ντεσάμπ", αποκτώντας τον από τη Λάτσιο με τη μορφή δανεισμού τον  Ιανουάριο.
 
Το "αγκάθι" για να υπάρξει συμφωνία είναι βέβαια το συμβόλαιο του Σισέ με τους "λατσιάλι" (δεσμεύεται μέχρι το 2015, με τις εβδομαδιαίες αποδοχές του να είναι ύψους 175.000 ευρώ), ωστόσο δεν θα πρέπει να παραγνωρίσει κανείς ότι ο Σισέ θέλει να παίζει και όχι να βρίσκεται στον πάγκο, λίγους μόλις μήνες πριν την έναρξη του Euro 2012...


Πηγή: sport24.gr