Ένα σημαντικό ποσό (της τάξεως των 6-9 εκ. ευρώ) εντοπίστηκε σε λογαριασμούς συγγενικών προσώπων του Μάκη Ψωμιάδη το οποίο προοριζόταν για τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του 2001. Τι επιδιώκουν οι "κιτρινόμαυροι". Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ένα σημαντικό ποσό (της τάξεως των 6-9 εκ.ευρώ) εντοπίστηκαν σε συγγενικά (α' βαθμού) πρόσωπα του Μάκη Ψωμιάδη. Τα λεφτά προορίζονταν για τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του 2001.

Η ΑΕΚ περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να μπλοκάρει το σχετικό λογαριασμό και να επιστραφούν τα χρήματα αυτά στην ομάδα, ενώ την Τετάρτη θα γίνει εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του Μάκη Ψωμιάδη με σκοπό να ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Contra.gr, η ΑΕΚ θα καταθέσει κάποιες αποδείξεις για να δεσμευθούν τα χρήματα. Πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη εκκρεμεί η έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια.

Αν αποδειχθεί πως το συγκεκριμένο ποσό έχει υπεξαιρεθεί δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο πως θα επιστραφεί ολόκληρο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, θα είναι όμως ένα σημαντικό βήμα για να βρεθεί μία άκρη σε αυτό το θέμα και να την πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

Πηγή: contra.gr