Ο Δημήτρης Γόντικας συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Σωτήρη Νίνη, Γιώργο Παθιακάκη για να μάθει επίσημα για το ενδιαφέρον της Πάρμα. Διοικητικό Συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σωτήρης Νίνης έχει δεχτεί πρόταση από την Πάρμα και για αυτό το λόγο ο Δημήτρης Γόντικας ζήτησε ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκούσυναντήθηκε, όπως γράφει η εφημερίδα Goal, με τονΓιώργο Παθιακάκη για να μάθει επίσημα τι γίνεται με την ιταλική ομάδα.

Ο εκπρόσωπος του διεθνή άσου ενημέρωσε πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με κανέναν σύλλογο, όμως, ο πελάτης του βλέπει με θετικό μάτι το εξωτερικό. Ο Νίνηςεκτός από τις προχωρημένες συζητήσεις με την Πάρμα, έχει και άλλες προτάσεις εκτός συνόρων. Ο ΓιώργοςΠαθιακάκης τόνισε στον Γόντικα πως τα χρήματα που προσφέρονται στον παίκτη είναι τα διπλάσια που παίρνει στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, ο Νίνης θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του μετά το πρώτο δεκαήμερο του νέου έτους. Μάλιστα, ο Δημήτρης Γόντικας και ο Γιώργος Παθιακάκης ανανέωσαν το ραντεβού τους πριν τελειώσει το2011!

Δ.Σ. για βοήθεια!

Η οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, με το ιδιοκτησιακό καθεστώς να είναι στον... αέρα και ο δύσκολος Φλεβάρης να πλησιάζει. Ετσι, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίουαναμένεται να ορίσουν Δ.Σ. προκειμένου να αναλύσουν εκ νέου την οικονομική κατάσταση και τα δεδομένα και να αποφασίσουν την αποστολή επιστολών προς τους μετόχους της ΠΑΕ για να βοηθήσουν οικονομικά.


Πηγή: woop.gr