Τη νίκη και μόνο αυτή, θέλει ο Άρης απέναντι στον Πανθρακικό, στη σημερινή αναμέτρηση για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι "κίτρινοι" που δεν έχουν πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, απέναντι σε έναν θεωρητικά πιο εύκολο αντίπαλο, και παράλληλα να "κλειδώσουν" την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Κύπελλο αποτελεί κίνητρο για οποιαδήποτε ομάδα, καθώς όποιος το κατακτήσει, κερδίζει μια θέση στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Ο προπονητής του Άρη Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει καταστρώσει τα πλάνα του, και σκοπεύει να παρατάξει τους ποδοσφαιριστές του με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λαζαρίδης και Ντίκο.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Καζναφέρης, ενώ στο αριστερό ο Μίσελ, με τους Τόχα και Κατίδη να είναι τα χαφ του κέντρου.

Νέτο και Ούμπιντες στο δεξί και το αριστερό φτερό αντίστοιχα, ενώ για τη θέση του επιτελικού τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει αφού Καπετάνος και Ακόστα έχουν θέσει αμφότεροι υποψηφιότητα, για να πάρουν φανέλα βασικού.

Στην "αιχμή του δόρατος" θα αγωνιστεί ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ως μοναδικός επιθετικός, όμως αναμένεται να πάρει πολλές βοήθειες.


Πηγή: woop.gr