Συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη είχε την Παρασκευή (23/12) στις εγκαταστάσεις στα Σπάτα ο Νίκος Κωστένογλου. Ο έλληνας τεχνικός ζήτησε την πληρωμή των παικτών και όχι μεταγραφές, ενώ οι δύο άντρες  συζήτησαν για την προοπτική αξιοποίησης ταλέντων από τις Ακαδημίες. Οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ έχουν άδεια και σκόρπισαν μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Καλαμάτας, αλλά ο Κωστένογλου βρέθηκε κανονικά στα Σπάτα για να προπονήσει όσους είχαν μείνει εκτός αποστολής.
 
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Ελληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και συζήτησαν για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, παρουσία και του Αρναρ Γκρέταρσον.
 
Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για την πορεία της ομάδας, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι στιγμής εικόνα, ενώ η συζήτηση έφτασε και στο ρόστερ.
 
Παρότι συνήθως οι προπονητής ζητούν ενίσχυση μέσω μεταγραφών, ο Κωστένογλου ζήτησε από τον Αδαμίδη να τακτοποιήσει τις οφειλές της ΠΑΕ προς τους παίκτες, ενώ κουβέντα έγινε και για τις Ακαδημίες.
 
Αυτό, που τονίστηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι η ανάγκη να αξιοποιηθούν ακόμα περισσότερα ταλέντα, ενώ αποφασίστηκε κάποια παιδιά να ανέβουν στην πρώτη ομάδα και να κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ.


Πηγή: woop.gr