Ο Σέρβος φορ του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποτελέσει μήλον της έριδος για αρκετά ξένα ΜΜΕ, ώστε να μνημονεύσουν την εκτελεστική του δεινότητα και το ότι έχει σκοράρει φέτος 11 τέρματα με την φανέλα των Πειραιωτών.
Η γερμανική ιστοσελίδα «transfermarkt» έκανε αφιέρωμα στον 32χρονο άσο, αναφέρεται στις αγωνιστικές του αρετές με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πως είναι ένας προικισμένος σκόρερ. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στο συμβόλαιό του με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

«Όπου και να αγωνίστηκε απέδειξε ότι είναι ένας προικισμένος σκόρερ και το ίδιο συνεχίζει να κάνει και τώρα στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στο φετινό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 9 γκολ και δείχνει ότι δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του», τονίζει αρχικά το άρθρο και συνεχίζει:

«Το συμβόλαιο του Μάρκο Πάντελιτς με τον Ολυμπιακό λήγει το 2012, ενώ η αγοραστική του αξία στην παρούσα φάση είναι 4,5 εκατ. ευρώ. Ο Σέρβος επιθετικός έχει χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά του και υπάρχει το ερώτημα, αν μπορεί αυτά να τα περάσει σε ένα από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».


Πηγή: woop.gr