Η Ρωσία και η Ντιναμό Μόσχας είναι πολύ πιθανόν να είναι ο νέος προορισμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Άλμπερτ Ριέρα. Η φυγή του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δεν του βγήκε σε καλό, αφού ναι μεν τα χρήματα που λαμβάνει στην Γαλατάσαραϊ είναι περισσότερα, όμως περισσότερη είναι και η αμφισβήτηση και η σκληρή κριτική που δέχεται απ' όλους στην Τουρκία.
 
Ο λόγος για τον Άλμπερτ Ριέρα, που δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της Γαλατά και δεν αποκλείεται να μαζέψει σύντομα βαλίτσες και να βάλει πλώρη γι' άλλες πολιτείες.

Πιθανός προορισμός; Η Ρωσία και η Μόσχα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Hurriyet" οι Ρώσοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ, καθώς θέλουν να αποκτήσουν τον Άλμπερτ Ριέρα και τον Σερβέτ.
 
Ο Ισπανός αριστεροπόδαρος άσος, είναι θετικός να στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία, αφού είναι η πατρίδα της συζύγου του, Όλγα Κορόλεβα. Αντίθετα, ο Σερβέτ το σκέφτεται και όλα θα τελειώσουν θετικά ή αρνητικά σε μια εβδομάδα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.


Πηγή: sport24.gr