Τι έφερε λοιπόν, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στους προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ; Ο Αντρέ Βίλας Μπόας λέγεται στο νησί πως ξετύλιξε το πακέτο και βρήκε μέσα σε αυτό 150 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει παίκτες. Που σημαίνει Έντινσον Καβάνι και βλέπουμε για την Τσέλσι! Ο επιθετικός της Νάπολι, αργά ή γρήγορα θα φύγει από τον ιταλικό Νότο. Πού θα πάει; Εκεί που υπάρχουν τα πολλά χρήματα. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς προικίζει τον Πορτογάλο, ο οποίος φαίνεται να τον έπεισε με τη νίκη επί της μέχρι πρότινος αήττητης Μάντσεστερ Σίτι.

Και, βέβαια, τα βέλη πέφτουν στον Καβάνι, αλλά και τους, Μάρεκ Χάμσικ, Μίλος Κράσιτς και Γκάρι Κέιχιλ, αυτοί είναι οι στόχοι του Μπόας. Από την άλλη, στον Ρομπέρτο Μαντσίνι δόθηκε το μήνυμα πως πρέπει να πουλήσει κάποιον, για να πάρει κάποιον άλλον. Κοντολογίς, να απαλλαγεί η Σίτι από τον Κάρλος Τέβες και να καταφέρει να τον πουλήσει, να μην τον δώσει μόνο δανεικό δηλαδή, όπως ζητά η Μίλαν.

Κι αυτό, επειδή ο Ιταλός φαίνεται να τα έχει βρει με τον Σεΐχη Μανσούρ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 5 εκατομμύρια λίρες το χρόνο, ποσό με το οποίο θα γίνει αυτόματα ο πιο καλοπληρωμένος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτά κι αν είναι δώρα που βρέθηκαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Πηγή: contra.gr