Με δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας το, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τόνισε ότι θα είναι «καταπληκτικό αν φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Europa League».
Δείτε επίσης τι σχολίασε για τους συμπατριώτες του Λιούμπομιρ Φέισα και Μάρκο Πάντελιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κοβάσεβιτς:

Για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού «Πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλα όσα κάναμε φέτος στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, αλλά πληρώσαμε τα όσα έγιναν στο Ντόρτμουντ. Η νίκη της Μαρσέιγ στη Γερμανία μας άφησε έξω, αλλά θα συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη.
Θα συνεχίσουμε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και τη νέα χρονιά. Θα είναι καταπληκτικό αν καταφέρουμε και φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Europa League».

Για τον Μάρκο Πάντελιτς «Έχει δείξει την κλάση του και πόσο σπουδαίος επιθετικός είναι. Έχει πετύχει κρίσιμα γκολ για την ομάδα, αλλά πάνω από όλα είναι σωστός επαγγελματίας. Έχει δείξει ότι πάνω του μπορεί να βασίζεται η ομάδα, ενώ δεν έχει πρόβλημα να καθίσει στον πάγκο».

Για τον Λιούμπομιρ Φέισα «Είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός παίκτης, με τεράστιες δυνατότητες. Δυστυχώς, όμως, έχει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουμε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες, οι όποιες είναι πολύ μεγάλες».


Πηγή:woop.gr