Η αρχή έγινε από τον Παναγιώτη Μπιτσαξή και ολοκληρώθηκε στη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του, καθώς η αστυνομία απεφάνθη ότι επειδή το γήπεδο είναι εντός της πόλης, δεν θα δώσει το "πράσινο φως" για καμία μετακίνηση οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας, αφού συντρέχουν λόγοι ασφαλείας. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του. Η αρχή έγινε από τον Παναγιώτη Μπιτσαξή και ολοκληρώθηκε στη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του, καθώς η αστυνομία απεφάνθη ότι επειδή το γήπεδο είναι εντός της πόλης, δεν θα δώσει το "πράσινο φως" για καμία μετακίνηση οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας, αφού συντρέχουν λόγοι ασφαλείας.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν είχε καμία αντίρρηση να παραχωρήσει περίπου 250 εισιτήρια στους «πράσινους» για να καλύψουν τις ανάγκες των οργανωμένων οπαδών τους, ωστόσο, από τη μία το έγγραφο του γγΑ, την περασμένη εβδομάδα κι από την άλλη οι εκπρόσωποι της αστυνομίας εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που θέλουν να μεταβούν στο Αγρίνιο από οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας, για να δουν το ματς της 4ης Ιανουαρίου για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μεμονωμένα, λαμβάνοντας εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού (περίπου 1.500 θα τεθούν σε κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες). Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία «δεν θα πρέπει να φορούν διακριτικά του Παναθηναϊκού».


Πηγή: naftemporiki.gr