Μπορεί η Μίλαν να θέλει τον Τέβες, όμως φαίνεται ότι δεν είναι η μοναδική που μπορεί να καλύψει το κόστος της μεταγραφής, καθώς η Κορίνθιανς ετοιμάζεται να... χτυπήσει την πόρτα της Σίτι. Η πρώτη απόπειρα των Βραζιλιάνων για την επιστροφή του Αργεντίνου επιθετικού έπεσε στο κενό, καθώς δεν μπορούσαν με τίποτα να καλύψουν τις απαιτήσεις της Σίτι.

Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει, ο Τέβες είναι εκτός ομάδας και η τιμή του έχει πέσει, έστω και αν παραμένει απαγορευτική για πολλές ομάδες.

Η Μίλαν θέλει τον Αργεντίνο και προσπαθεί να βρει μια λύση, καθώς τον θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς, με τους Άγγλους να συζητούν μόνο πώλησή του και ο Αντράντε, ο οποίος θα πάρει τα ηνία της Κορίνθιανς τον προσεχή Ιανουάριο από τον Αντρές Σάντσες, είναι έτοιμος να κάνει νέα απόπειρα για την απόκτησή του.

«Είναι μεγάλος παίκτης. Στις αρχές του νέου έτους θα ξεκινήσουμε και πάλι συζητήσεις, όμως οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να είναι σκληρές. Η τιμή του είναι πολύ υψηλή, όμως η Κορίνθιανς θα δουλέψει πολύ για να βρει τη λύση», τόνισε ο Βραζιλιάνος παράγοντας.

Πηγή: gazzetta.gr