Τα γκολ των Ούμπιντες και Καπετάνου χάρισαν στον Αρη τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι "κίτρινοι" του Πρόμπιερζ νίκησαν 2-0 τη Δόξα που αγωνιζόταν για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο με 10 παίκτες και έκλεισαν θετικά το 2011. Ο Αρης δεν ενθουσίασε με την απόδοσή του, αλλά είχε την ουσία. Στο πρώτο μέρος κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα του και να προηγηθεί νωρίς, συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό, με τον Ούμπιντες.

Ωστόσο, η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ φαίνεται πως "έκατσε" στο γκολ αυτό και δεν συνέχισε την πίεσή της με αποτέλεσμα η Δόξα δειλά-δειλά να βγαίνει μπροστά με στόχο να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

Το κατάφερε με το θαυμάσιο σουτ του Λίμα στο 37ο λεπτό, αλλά μέχρις εκεί. Αντίθετα, ο Αρης έχει κάθε δίκιο να φωνάζει για τη φάση όπου ο Σολτάνι από καθαρή θέση βρήκε δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η φάση, όμως, που άλλαξε τα δεδομένα ήταν αυτή του 43ου λεπτού. Μία απερισκεψία του Κανακούδη άφησε τη Δόξα με 10 παίκτες και τον Αρη με τα χαμόγελα της διαφαινόμενης νίκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς και δεν απειλήθηκαν από τους Δραμινούς. Θα μπορούσαν να είχαν "καθαρίσει" το ματς με τον Τσέζαρεκ, αλλά τελικώς τα κατάφεραν στο 79ο λεπτό με τον Καπετάνο. Με συντριπτική υπεροχή στην κατοχή μπάλας και το 2-0 υπέρ του, ο Αρης δεν είχε κανένα πρόβλημα να κρατήσει το τρίποντο και να κλείσει θετικά το 2011. Αισίως έφτασε τις τρεις νίκες μετά από αυτές κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ.

Πηγή: contra.gr