ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστόπουλος: «Καθοριστικό το πέναλτι»

Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου 2011, 06:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αναστόπουλος: «Καθοριστικό το πέναλτι»
Facebook Twitter Whatsapp
Απογοητευμένος με τον τρόπο που έχασε η ομάδα του, εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.
Απογοητευμένος με τον τρόπο που έχασε η ομάδα του, εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, εξέφρασε την άποψη πως ήταν καθοριστικό το σημείο που δέχτηκε γκολ η ομάδα του, αλλά και το χαμένο πέναλτι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι, χωρίς να κάνει φάση ο Λεβαδειακός. Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού ήταν το χαμένο πέναλτι αλλά και το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ. Κατανοώ και καταλαβαίνω την πίκρα μας γιατί υπολογίζαμε ότι αυτό το παιχνίδι μπορούσαμε να το κερδίσουμε.

Βάσει της απόδοσης μας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αξίζαμε να το κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται να σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Κοιτάζουμε πάντα μπροστά.

Από εκεί και πέρα δεν θέλω να αναφερθώ στην διαιτησία, όχι ότι καθόρισε το αποτέλεσμα όμως κάποιες κάρτες που δόθηκαν σε διάφορα μαρκάρισματα όπως σε Σίσιτς, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς».

Για το αν η ομάδα διανύει περίοδο κάμψης: «Δεν είναι θέμα κάμψης. Πρέπει να σκεφτείτε ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν κάνει ούτε Χριστούγεννα, ούτε θα κάνουν Πρωτοχρονιά. Είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Αν πάρετε υπ’ όψιν σας όλα τα παιχνίδια και τα αξιολογήσετε θα δείτε ότι στα περισσότερα η απόδοση μας ήταν καλή αν και φυσικά υπήρξαν παιχνίδια όπως και αυτό με την Κέρκυρα όπου δεν ήμασταν καλοί. Ήμουν ο πρώτος που το είπα».

Για τον Σουμπίνιο: «Ο Ολυμπιακός μας ειδοποίησε ότι θέλει να πάρει πίσω τον Σουμπίνιο. Όμως, εμείς αυτήν την στιγμή αν μπορούμε να πάρουμε το οτιδήποτε από τον κάθε Σουμπίνιο, θα το πάρουμε. Ειδοποιηθήκαμε μέσω του μάνατζερ του ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε να επιστρέψει και αφού είναι δανεικός, φεύγει».

Για τις απουσίες της ομάδας: «Γνωρίζετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν επικαλούμαι ποτέ δικαιολογίες. Αν καθίσουμε να τα αραδιάζουμε, θα δείτε τη σημασία των απουσιών. Μάντζιος, Μποντόρ, Παπουλής. Αν ήμασταν πλήρεις θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετική κουβέντα. Όμως το δικό μου σκεπτικό είναι ότι πρέπει να παίρνουμε όσα περισσότερα γίνεται από τον κάθε ποδοσφαιριστή».

Για τους στόχους της ομάδας: «Μια ομάδα που έχει στόχους σε βάθος, πρέπει να προετοιμάζεται. Δεν είμαστε έτοιμοι για Ευρώπη. Και ποτέ δεν είπαμε αυτήν την λέξη από την αρχή της χρονιάς».Πηγή: woop.gr