Σήμερα ή το πολύ μέχρι αύριο ο Σταύρος Αδαμίδης θα έχει το πρώτο ραντεβού με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή της ΠΑΕ ΑΕΚ
Η επιστροφή τού Σταύρου Αδαμίδη από το Ντουμπάι αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις, οι οποίες αναμένονται να είναι σημαντικές για το μέλλον της ΑΕΚ.

Ο... άγνωστος Έλληνας ενδιαφορόμενος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπόσχεται να δώσει λύση γρήγορα και γι΄' αυτό συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να καταλήξει τελικά η ΠΑΕ στα χέρια του.

Η αρχική του σκέψη είναι να βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ 2.500.000 - 3.000.000 ευρώώστε να καλυφθούν την βδομάδα που μας έρχεται (ναι τόσο γρήγορα) οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους, ενώ θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα οριστεί πιθανότατα μέσα στο Φεβρουάριο.
Ακόμα το όνομά του δεν το έχουμε μάθει, αλλά αυτό λογικά θα γίνει πριν το νέο έτος.

Δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» κάνει λόγο για τον εφοπλιστή Βασίλη Ξενιάδη, που έχει την υποστήριξη του Φίλιππου Σφαέλου, αλλά μέχρι τώρα αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Σε κάθε περίπτωση, ο Έλληνας υποψήφιος επενδυτής φέρεται να έχει έτοιμο το πλάνο για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Επίσης στο σχέδιο τού νέου επενδυτή υπάρχει η ανανέωση τού Κώστα Μανωλά έτσι ώστε ο παίκτης να μη φύγει ελεύθερος, ενώ στη σκέψη υπάρχουν και οι μετεγγραφες, με τον Αντώνη Πετρόπουλο να είναι πρώτος στη λίστα - αν φύγει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, οι περιπτώσεις των Αράβων, εκείνη δηλαδή του ενδιαφερόμενου που εκπροσωπείται από το δικηγόρο Γιάννη Βλάχο αλλά και των δύο funds με τα οποία θα είχε επαφές στο Ντουμπάι ο Σταύρος Αδαμίδης, φαίνεται να χάνουν έδαφος.

Λίγοι οι τραυματίες

Μόνο οι τραυματίες Γκούντγιονσεν και Εγγλέζου δεν θα είναι στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με τη Δόξα Δράμας για τη 15η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, από τους τραυματίες.

Ο 41χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει επίσης (πέραν του Γκέντσογλου που έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας) και τους τιμωρημένους Αραμπατζή, Καράμπελα, Μανωλά και Λυμπερόπουλο.


Πηγή: woop.gr