Οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ. Η Άρσεναλ έχει παρει πολλά από τον Τιερί Ανρί και εκείνος αναλόγως από τον σύλλογο του Λονδίνου.
Η αποκάλυψη της «Daily Mail» ότι ο Γάλλος θα γυρίσει με δίμηνο δανεισμό από την Νιου Γιορ Μπουλς έχει φέρει το Νησί στο πόδι.

Ο ίδιος ο παίκτης φαίνεςται ότι έχει ζητήσει από τον Βενγκέρ δεύτερη καριέρα στην Άρσεναλ και η επιθυμία του είναι κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

Η εν λόγω εφημερίδα μάλιστα αναφέρει και κάποιες λεπτομέρεις που οδηγούν το deal σε επιτυχής ολοκλήρωση.
Η σημαντικότερη έχει να κάνει με το ότι η Άρσεναλ δέχτηκε να καλύψει όλο το συμβόλαιο του Ανρί για το διάστημα που θα είναι κάτοικος "Emirates", ποσό το οποίο ανέρχεται στις 70.000 λίρες, με τον παίκτη να παίρνει άλλο νούμερο σε σύγκριση με εκείνο που φορούσε από το 1999 ως το 2007.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος φορ θα πάρει τη φανέλα με το Νο 12, από τη στιγμή που αυτή με το Νο 14 έχει κάτοχο, που δεν είναι άλλος από τον Θίο Γουόλκοτ.

Η Άρσεναλ αναμένεται να ανακοινώσει τον παίκτη την Κυριακή (1/1) οπότε και θα ανοίξει επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, ενώ το ντεμπούτο του Ανρί θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου, στο ματς με την Λιντς για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Πηγή: woop.gr