Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να δίνει έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, ενώ δεν έλειψε και το διπλό χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τα πλάνα του ενόψει του ματς με τους Περιστεριώτες.
Η σημερινή προπόνηση ήταν και η τελευταία μέσα στο 2011 για τους «ερυθρόλευκους». Αύριο θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στο Ρέντη την Δευτέρα.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Μακούν ανεβάζει ρυθμούς και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει με τον Ατρόμητο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μαρκάνο και Πάντελιτς οι οποίοι και σήμερα έβγαλαν όλο το πρόγραμμα χωρίς να παραπονεθούν για ενοχλήσεις.

Ο μοναδικός που κάνει ατομικό πρόγραμμα είναι ο Φέισα, ο οποίος έχει ακόμα δρόμο μέχρι να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Στην σημερινή προπόνηση ο Βαλβέρδε μίλησε στους παίκτες του. Μετά τις καθιερωμένες ευχές για να ξεκουραστούν με τις οικογένειές τους στην αλλαγή του χρόνου, ο «Τσινγκούρι» τους είπε επίσης ότι «η χρονιά ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε, αλλά θέλω το 2012 να είστε ακόμα καλύτεροι, γιατί ακόμα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».πηγή: woop.gr