Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει κατά 200.000 ευρώ ετησίως την προσφορά στον Νίνη με τον οποίο είχε τετ α τετ και ο Φερέιρα! Όλα ανοιχτά αν... δεν έχει υπογράψει στην Πάρμα
Την προσπάθειά τους να κρατήσουν τον Νίνη στην Παιανία θα κάνουν στον Παναθηναϊκό, καθώς αναμένεται να υπάρξει νέα πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του κατά 200.000 ευρώ μεγαλύτερη. Κάτι μάλιστα που δεν αποκλείεται να συμβεί σήμερα κιόλας σε έκτακτο ραντεβού της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του νεαρού πρόκειται να φτάσει τις 600.000 ευρώ ετησίως και θα είναι μεγαλύτερο από αυτό του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος συμφώνησε για λίγο πάνω από 400.000 ευρώ κλιμακωτά για κάθε χρόνο. Παράλληλα, στον Νίνη πρόκειται να παίξουν και σημαντικό ρόλο τα μπόνους στόχων καθώς μαζί με το πάγιο ποσό αποδοχών θα φτάνουν την φημολογούμενη προσφορά της Πάρμα.

Βέβαια, όλα αυτά θα ισχύσουν μόνα αν δεν επιβεβαιωθούν τα σενάρια περί οριστικής συμφωνίας του Νίνη με την ιταλική ομάδα, η οποία σύμφωνα με τους ατζέντηδες του προσφέρει 750.000 ευρώ ετησίως. Και φυσικά εξίσου σημαντικό παραμένει και το «θέλω» του ποδοσφαιριστή, ειδικότερα αν έχει επιλέξει να περάσει τα ελληνικά σύνορα ακολουθώντας διεθνή καριέρα.

Τετ α τετ με Φερέιρα

Πάντως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε τετ α τετ με τον Σωτήρη Νίνη το Σάββατο λέγοντας του πως περιμένει την επιστροφή του, ενημερώνοντάς τον πως όσο θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό θα τον υπολογίζει. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπήρξε και κουβέντα επί της... καυτής πατάτας που αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι ωστόσο που δεν στάθηκε δυνατόν να επιβεβαιωθεί.

Πηγή: gazzetta.gr