Αδυνατισμένος, κουρεμένος, αλλά και αποφασισμένος να δείξει ότι αξίζει μία θέση στον Ολυμπιακό επέστρεψε μετά από 1,5 χρόνο στο Ρέντη ο Ντιόγκο, ο οποίος τη Δευτέρα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους "ερυθρόλευκους". Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στη Σάντος, θα περάσει από το μικροσκόπιο του Ερνέστο Βαλβέρδε και θα είναι αυτός που θα κρίνει την ετοιμότητά του και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των Πειραιωτών έχει σε εκτίμηση τον Ντιόγκο και ελπίζει ότι θα καταφέρει να τον αναστήσει ποδοσφαιρικά, αφού τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Βαλβέρδε περιμένει πολλά από τον Βραζιλιάνο (υπενθυμίζουμε πως ήταν αντίθετος με την παραχώρησή του στη Σάντος) και ποντάρει στην ποιότητά του για να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Βέβαια, είναι στο χέρι του παίκτη να αρπάξει την ευκαιρία και να δείξει σε όλους ότι έχει τα φόντα να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους.

Να τονιστεί, τέλος, πως ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή στη Σάντος (είχε παίξει και στη Φλαμένγκο) ολοκληρώνεται στα μέσα Ιανουαρίου, αλλά από τη στιγμή που δεν ήταν στα πλάνα της Σάντος επέστρεψε (μετά από 1,5 χρόνο) νωρίτερα για να ενσωματωθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας.


Πηγή: contra.gr