Την Τρίτη ορίστηκε τελικά η συνάντηση της πλευράς του Σωτήρη Νίνη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γόντικα για την κατάθεση της πρότασης των "πράσινων". Δευτέρα αναμένονταν αλλά Τρίτη ορίστηκε τελικά το ο ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα. Στην συνάντηση αυτή θα ξεκαθαρίσουν πολλά καθώς θα κατατεθεί η πρόταση του "τριφυλλιού" στον 22χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό. Για αύξηση 50% στις αποδοχές του, λένε οι πληροφορίες.

Την Δευτέρα, ο εκπρόσωπος του διεθνή άσου Γιώργος Παθιακάκης επικοινώνησε με τον δικηγόρο της πράσινης ΠΑΕ και συμφώνησαν ώστε την Τρίτη το μεσημέρι να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ.

Εκεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα πάρει στα χέρια του την επίσημη πρόταση του "τριφυλλιού" η οποία είναι βελτιωμένη σε σχέση με τα όσα είχε ακούσει η πλευρά του Νίνη προφορικά. Εξάλλου, το συμβόλαιο του "el ninio" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και από την πρώτη Γενάρη απέκτησε το δικαίωμα να συζητά με άλλους συλλόγους, με την ιταλική Πάρμα να μοιάζει έτοιμη να τον αποκτήσει.

Πηγή: sport24.gr