Απόλυτα ρεαλιστής όπως συνηθίζει να είναι, ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, στις πρώτες του δηλώσεις για το 2012. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάλαγα, η οποία παραδέχτηκε πως δεν θα είναι εύκολη, ενώ όταν έφτασε η κουβέντα στις μεταγραφές και το ρόστερ της "βασίλισσας", ο "special one", δήλωσε:

"Δεν θα ήθελα κανείς από τους παίκτες μου να φύγει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Θα ήθελα να τελειώσω τη σεζόν με τους ίδιους παίκτες που είχα όταν ξεκίνησα.

Οι παίκτες μου και η διοίκηση είναι ενήμεροι γι' αυτό. Δεν ζήτησα καμία μεταγραφή και σίγουρα δεν θέλω να φύγει κανείς. Οι παίκτες πηγαίνουν με τις περιόδους τους, στις οποίες είναι σε πολύ καλή φόρμα, και σε περιόδους που δεν είναι καλοί.

Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε ένα καλό ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες. Δεν είναι ωραίο να κάνεις ατομικές παρατηρήσεις στον καθένα επειδή τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν σε μια εβδομάδα. Κερδίζουμε, σκοράρουμε, περνάμε καλά, και συγκινούμε τον κόσμο. Αυτό έχει σημασία".

Πηγή: woop.gr