Ο Λεμπρόν Τζέιμς γονάτισε μόλις μπήκε η πρωτοχρονιά και έκανε την πρόταση γάμου στην Σαβάνα Μπρίνσον. Άλλος ένας εργένης super star του ΝΒΑ βγαίνει από την... αγορά. Όπως το οργάνωσε, πάντως, ήταν κάτι ιδιαίτερο... Στο κόλπο ήταν εξαρχής ο Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος κουβαλούσε το δαχτυλίδι. Σε μια ανύποπτη στιγμή ο Τζέιμς το πήρε κι έκανε την πρόταση μπροστά στους έκπληκτους συγγενείς και φίλους, ένα μικρό κύκλο ωστόσο, ο οποίος γιόρταζε την έλευση του 2012 και τα 27 γενέθλια του Τζέιμς που ήταν την Παρασκευή.

Η Μπρίνσον είναι η μητέρα των δύο παιδιών του Λεμπρόν, είναι μαζί από το σχολείο, κι αν είχαν συζητήσει το γάμο, ο δύο φορές MVP του ΝΒΑ δεν το είχε τολμήσει... «Το κορίτσι μου, είναι πολύ ενθουσιασμένη», είπε ο Τζέιμς.

«Θα ήθελε να απαντήσει σε περισσότερες ερωτήσεις απ' ότι εγώ. Αλλά είναι χαρούμενη, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη κι αυτό είναι που μετρά», είπε ο ίδιος, μετά από τη νίκη των Χιτ επί των Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Το νέο διέρρευσε από τον Κρις Πολ που είναι στενός φίλος του και τον Μίκι Άρισον, τον ιδιοκτήτη των Μαϊάμι Χιτ, καθώς αμφότεροι έβγαλαν tweets.

«Ήταν πολύ ωραίο. Πράγματι, φαίνονται πολύ καλά. Για μένα, ήταν σαν να τον έβλεπα μία ώρα να είναι γονατισμένος. Ήταν πάντως πιθανώς γύρω στα 35 δευτερόλεπτα. Ήταν εκπληκτικό. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι' αυτούς κι όλη την οικογένειά τους», εξήγησε ο Γουέιντ.

«Δεν είχα ιδέα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Κρις Μπος. «Άκουσα απλά το θόρυβο κι όταν γύρισα ναι, ήταν αυτό. Ήταν πράγματι ωραίο», πρόσθεσε ο ψηλός των big three του Μαϊάμι...

Πηγή: contra.gr