Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε τα νεύρα του μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της Ρεάλ κόντρα στη Μάλαγα.
Οι Μαδριλένοι έχαναν με 0-2 μέσα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και ο Πορτογάλος τεχνικός εξοργίστηκε στα αποδυτήρια της ομάδας.

Χαρακτηριστική η ατάκα του, "αν μπορούσα να σας κάνω αλλαγή και τους έντεκα, θα σας έκανα":

"Αυτό που κάνατε ήταν σκουπίδι, οπότε στο δεύτερο ημίχρονο να δούμε αν μπορείτε να καθαρίσετε. Αν περνούσε από το χέρι μου θα σας άλλαζα όλους, και τους έντεκα, αλλά δεν μπορώ. Εχω μόνο τρεις αλλαγές".

Ο Μουρίνιο διαπίστωσε πρόβλημα στη δεξιά πλευρά και αποφάσισε να την αλλάξει όλη. Απ'ότι φαίνεται όμως δεν έκανε λάθος καθώς το τελικό αποτέλεσμα (3-2) έδειξε άλλα.

Ο Κεντίρα μπήκε αντί του Αρμπελόα και ο Μεσούτ Εζίλ αντικατέστησε τον πολύ κακό Κακά. Ο Μπενζεμά μπήκε στη θέση του Καγεχόν και η Ρεάλ μεταμορφώθηκε εντελώς.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήταν ήρεμος και αυτό φαινόταν. Έριξε τα "καρφιά" του στους παίκτες για τα... παραστρατήματά τους την περίοδο των γιορτών λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Υπήρξε ελάχιστη συγκέντρωση και δεν αγωνιστήκαμε με την ένταση που υποτίθεται πως πρέπει να έχεις σ' αυτά τα παιχνίδια. Η διακοπή είναι πάντα διακοπή, γι' αυτό επιστρέφουμε αρκετές μέρες πριν προκειμένου να προετοιμαστούμε κατάλληλα.
Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τις διακοπές για να ξεκουραστούν κι άλλοι για να διασκεδάσουν και να ταξιδέψουν, να φάνε στο σπίτι του θείου ή της γιαγιάς. Και δεν σταματούν να τρώνε και να πίνουν και έρχονται εδώ λίγο διαφορετικοί και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.

Εφόσον μπόρεσαν να κάνουν αυτό που είχαμε σχεδιάσει στο δεύτερο μέρος γιατί δεν το έκαναν και στο πρώτο; Θα κάνω αυτήν την ερώτηση στους παίκτες για να δω τι θα μου απαντήσουν".

πηγή: woop.gr