Ενός κακού μύρια έπονται... Σαν να μην έφτανε ο τραυματισμός του Μπουμσόνγκ και η επικείμενη αποχώρηση του Καντέ για το Κόπα Άφρικα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε και τον Γιόσου Σαριέγκι να εγκαταλείπει την προπόνηση δημιουργόντας έξτρα πονοκέφαλο.
Ο Βάσκος κεντρικός αμυντικό υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο, θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι την Τετάρτη, και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ούτε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Οι λύσεις πλέον είναι συγκεκριμένες σε ότι αφορά στα στόπερ... Καντέ και Μπιάρσμιρ είναι οι μοναδικοί καθαρόαιμοι κεντρικοί αμυντικοί και κατ' αναγκη ο Βύντρα.

Ο Κώστας Κατσουράνης έχει δηλωθεί προκειμένου να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τους "Φαίακες". Ούτως ή αλλος δύσκολα θα έφευγε από το χώρο της μεσαίας γραμμής. Τριανταφυλόπουλος ή Κάσας, το νέο αίμα αποτελούν επίσης λύσεις, αλλά η απειρία παίζει το ρόλο της....

Στον αντίποδα Κουίνσι και Ρούντολφ προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην διάθεση του 65χρονου τεχνικού. Ο Φερέιρα δεν έδειξε τα σχέδια του για την 11αδα.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τους Καπίνο, Σπυρόπουλο, Μαρίνο Βύντρα Καντέ, Σιμάο, Βιτόλο (Καραγκούνη) , Ζέκα Κουϊνσι και Λέτο Κλέϊτον να συνθέτουν το βασικό σχήμα.

Πηγή: woop.gr