Ούτε καν για εξετάσεις δεν πήγε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ένιωθε σήμερα πολύ καλύτερα και μάλιστα έκανε αποθεραπεία μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Ατρόμητο.
Τσάμπα ανησύχησαν στο ιατρικό τιμ, αφού τελικώς ένιωσε ένα σφίξιμο και τίποτα περισσότερο στον οπίσθιο μηριαίο, οπότε τίθεται στη διάθεση του Βαλβέρδε για το ματς με την Δόξα Δράμας. Βέβαια, ο «Τσινγκούρι» θα τον δει και σήμερα και αναλόγως θα πράξει. Μπορεί ο τεχνικός των πρωταθλητών να θέλει να τον προφυλάξει και να τον έχει «φρέσκο» στο Κύπελλο με τον Θρασύβουλο ή με τον Λεβαδειακό.

Στη σημερινή προπόνηση ο Βαλβέρδε δεν είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιο σχήμα, μιας και οι περισσότεροι έκαναν αποθεραπεία. Το θετικό είναι ότι προπονήθηκε με την ομάδα ο Ιμπαγάσα και είναι στο χέρι του Βαλβέρδε αν θα τον πάρει στην αποστολή για την Δόξα Δράμας.

Ο μοναδικός που έκανε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος υπολογίζεται ότι σε μία ή το πολύ δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την ομάδα.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών για το ματς με την Δόξα Δράμας ολοκληρώνεται αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις τρεις το μεσημέρι. Η αποστολή θα πετάξει το απόγευμα για την Θεσσαλονίκη.

Πηγή: woop.gr