Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Πανιώνιο για την 12η αγωνιστική της Α1 και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το ματς, καλώντας τους φίλους της ομάδας να σπεύσουν στο γήπεδο και να στηρίξουν το «Τριφύλλι».

«Αρχικά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως είπα και μετά τον αγώνα με το Περιστέρι. Σε ότι αφορά τον Πανιώνιο, ξέρουμε ότι είναι μία καλή ομάδα, η οποία αξίζει τον σεβασμό μας», δήλωσε ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε:

«Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση και περιμένοντας και τους φίλους της ομάδας να βρίσκονται και πάλι στο πλευρό μας».

Ο Άλεξ Μάριτς από την πλευρά του, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε τη χρονιά όπως θέλαμε με μια νίκη στο γήπεδό μας και μια καλή εμφάνιση και θέλουμε να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα. Μετά το Περιστέρι αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις.

Οπότε κι εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό. Δουλεύουμε καλά, είναι σημαντικό ότι έχουμε συν δύο παίκτες στις προπονήσεις και είναι όλοι παρόντες πλέον και αυτό που θέλουμε είναι αυτή τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά, να τη δείχνουμε και στους αγώνες».

Πηγή: woop.gr