Ο Ρώσος αστέρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα και να μην επιστρέψει στο ΝΒΑ, τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν εύκολη απόφαση για τον ίδιο.

Όπως δήλωσε, η σχέση που έχει με τον κόσμο, τους συμπαίκτες του, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας έπαιξαν καταλυτικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση.

«Ήταν εύκολη απόφαση. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχω αναπτύξει μία εξαιρετική σχέση με όλους τους συμπαίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας. Θα ήταν δύσκολο να σηκωθώ και να φύγω. Την ίδια ώρα, στο ΝΒΑ η χρονιά είναι πιεσμένη, οι ομάδες έχουν να δώσουν 2-3 παιχνίδια συνεχόμενα και αυτό να γίνεται στη σειρά. Σωματικά είναι δύσκολο και βλέπουμε πόσοι παίκτες ήδη έχουν τραυματιστεί. Επίσης δεν είναι εύκολο να αφήσεις μία ομάδα με την οποία πέρασες όλο το διάστημα της προετοιμασίας. Οπότε εγώ κι η οικογένειά μου ήρθαμε στο συμπέρασμα πως είναι καλύτερα να τελειώσουμε τη χρονιά στη Ρωσία. Και το καλοκαίρι, χωρίς βιασύνη, θα αποφασίσω αν θα επιστρέψω ή όχι στο ΝΒΑ», δήλωσε ο Αντρέι Κιριλένκο και ολοκλήρωσε με τα της αποθεραπείας του:

«Είμαι καλύτερα. Πιστεύω ότι σύντομα θα αρχίζω να προπονούμαι με την υπόλοιπη ομάδα. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι έχω να αγωνιστώ εδώ και 40 μέρες περίπου. Θέλω να αποκτήσω ξανά την φόρμα που είχα στην αρχή της σεζόν».

Πηγή: woop.gr