Η επιχείρηση «νίκη με την Δόξα Δράμας» ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο Ρέντη, με τον Βαλβέρδε πάντως να μην είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης.

Κάποιες σκέψεις όμως έχει κάνει. Αναγνωρίζοντας ότι η Δόξα θα κοιτάξει πρώτα απ' όλα να διαφυλάξει τα νώτα της και κατά συνέπεια θα παίξει πολύ κλειστά στην άμυνά της, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές όσον αφορά στα πρόσωπα του άξονα.

Ο Μακούν είναι το μεγάλο φαβορί για να ξεκινήσει. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει στον πάγκο ένας εκ των Μοδέστο ή Μανιάτη...

Ο Καμερουνέζος ικανοποίησε τον Βαλβέρδε στο ματς με τον Ατρόμητο κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ιμπαγάσα δεν βρίσκεται ακόμα στην επιθυμητή κατάσταση, αλλά και λόγω της πολύ κλειστής αμυντικής συμπεριφοράς με την οποία θα κατέβει η Δόξα, ο «Τσινγκούρι» θέλει ένα πιο επιθετικό σχήμα.

Αν ήταν απολύτως καλά ο «Κάνιο», τότε θα ξεκινούσε εκείνος. Όμως, ο Ιμπαγάσα ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει την αποστολή. Σήμεραπροπονήθηκε κανονικά, αλλά ο Βαλβέρδε θα τον δει και αύριο και θα αποφασίσει, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Μακούν είναι αυτός που προβάρει φανέλα βασικού.

Πηγή: woop.gr