Αρκετά προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης μιλώντας για την πορεία του Ατρομήτου στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague.
Ο έμπειρος κόουτς δήλωσε πως το βασικό όπλο των Περιστεριωτών είναι η έδρα, ενώ παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος μπορεί να μην κάνει τόσες πολλές φάσεις όσες στο παρελθόν, αλλά αν σκοράρει είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να επιστρέψει στο ματς:

"Το βασικό μας όπλο είναι η έδρα. Την πρώτη χρονιά στην ομάδα τερματίσαμε στην έβδομη θέση, επειδή είχαμε δυνατή έδρα. Πέρυσι δεν το είχαμε αυτό σε τέτοιο βαθμό και μας στοίχισε.

Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να γίνουμε πιο οργανωμένοι και πιο σκληροί στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αν δεις παιχνίδια μας στα προηγούμενα χρόνια, ο Ατρόμητος ήταν στις δύο πρώτες θέσεις μαζί με τον Ολυμπιακό. Φέτος έχουμε αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ.

Δεν έχουμε την ίδια παραγωγή φάσεων, αλλά όταν σκοράρουμε, είναι δύσκολο να μας κάνει ο αντίπαλος φάσεις, αν εξαιρέσουμε το χθεσινό ματς".

Όσον αφορά τους οπαδούς της ομάδας, ο Δώνης δήλωσε:

"Ομάδες σαν τη δική μας πρέπει να δημιουργούν μία βάση και να κάνεις τους ποδοσφαιριστές να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα.

Η ομάδα μας είναι πολύ καλά οργανωμένη, δεν έχει οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν έχει το ειδικό βάρος που όταν δεν είναι σε καλή μέρα, θα τη βοηθήσει να φτάσει στη νίκη.

Εμείς προσπαθούμε να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο και να αποκτήσουμε πιο δυνατή έδρα, για να γινόμαστε κάτι σαν φόβητρο. Παρότι είμαστε ο μεγαλύτερος δήμος, ο κόσμος έχει απορροφηθεί από τις μεγαλύτερες ομάδες".

Τέλος αναφερόμενος στη νοοτροπία που υπάρχει στην Ελλάδα μετά από άσχημα αποτελέσματα ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε πως στο εξωτερικό το ποδόσφαιρο το βλέπουν σαν διασκέδαση, ενώ στη χώρα μας αγχωνόμαστε χωρίς λόγο:

"Και όταν κερδίζεις, αλλά και όταν χάνεις, πρέπει να μιλάς. Στη χώρα μας υπάρχει μία υπερβολή από όλους. Είμαστε όλοι αγχωμένοι χωρίς λόγο.

Στο εξωτερικό το βλέπουν πιο χαλαρά το ποδόσφαιρο, το βλέπουν σαν διασκέδαση, άσχετα από το αν επενδύουν πολλά χρήματα. Εδώ μετά από αποτελέσματα σαν αυτό του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας φέρνουμε την καταστροφή".

Πηγή: woop.gr