Πολύ κοντά στο να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την "Daily Mail".
Η ηλεκτρονική μορφή της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό, το οποίο θα δελέασει τους "ερυθρόλευκους" και θα πουν το "ναι" παραχωρώντας τον Τοροσίδη.

Πιο αναλυτικά:

"Η Μαν. Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη. Ο Έλληνας αμυντικός παρακολουθείται από τη Γιουνάιτεντ εδώ και 18 μήνες και η ανάγκη ενός παίκτη που μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις στα μετόπισθεν έχει γίνει μεγαλύτερη μετά τους τραυματισμούς που υπάρχουν.

Άνθρωποι της ομάδας τον παρακολούθησαν στο 0-0 με τη Δόξα Δράμας την Κυριακή και θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες αν θα προχωρήσουν στην κατάθεση πρότασης. Ο Τοροσίδης έχει buy out 7 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, αλλά η ανάγκη των Ελλήνων για μετρητά ίσως μειώσει την τιμή του" λέει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της "Daily Mail".


Πηγή: woop.gr