Για δύο ακόμα χρόνια θέλει ο ΠΑΟΚ τον Λίνο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ στην ιστοσελίδα «globoesporte.globo.com».
Συγκεκριμένα ο παίκτης του «δικεφάλου» τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ του πρότεινε νέο διετές συμβόλαιο αλλά ο ίδιος αυτή τη στιγμή σκέφτεται μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αν προκύψει πρόταση από την πατρίδα του, να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
«Έχουν την πρόθεση να ανανεώσουμε για άλλα δύο χρόνια αλλά τους είπα ότι τώρα θέλω να επικεντρωθώ στους αγώνες. Θέλω να αφήσω το μέλλον για αργότερα.

Αλλά σίγουρα, αν ερχόταν μία πρόταση από τη Βραζιλία, της οποίας το πρωτάθλημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και είναι καλή οικονομικά, θα ήθελα να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας», δήλωσε χαρακτηριστικά για το δικό το μέλλον.
Αναφερόμενος επίσης στους Έλληνες φιλάθλους, ο Λίνο είπε: «Το 2009 αποθεώθηκα από πολλούς οπαδούς στο αεροδρόμιο. Ήθελαν να δουν ποιος θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ. Εδώ είναι οι πιο φανατικοί οπαδοί. Μου προκάλεσε έκπληξη από εκείνη τη μέρα. Δεν έχει σημασία αν είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού ή ομάδας της τρίτης κατηγορίας».


πηγή: woop.gr