Ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στον ΠΑΟΚ κατά τη σημερινή προπόνηση. Προς το τέλος του προγράμματος ο Βλάνταν Ίβιτς αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο και πιθανή απουσία του θα αποτελέσει πονοκέφαλο για τον Λάσλο Μπόλονι, όσον αφορά τη σύνθεση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Δεν αποκλείεται βέβαια ο Ρομπέρ, που έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη να ξεκινήσει βασικός στην αριστερή πτέρυγα, οπότε ο Σαλπιγγίδης θα πάει δεξιά και ο Φωτάκης σε ρόλο επιτελικού μέσου. Σε αυτή την περίπτωση ο Σέρβος θα έμενε στον πάγκο αλλά δεν παύει να δημιουργείται ένα ακόμα πρόβλημα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παπάζογλου για τον οποίο είναι θέμα χρόνου η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, ενώ θεραπεία και χαλαρό τρέξιμο έκανε ο Γεωργιάδης.

Χάνει Εργοτέλη ο Μαλεζάς

Χωρίς τον Στέλιο Μαλεζά θα υποδεχτεί την Κυριακή ο ΠΑΟΚ τον Εργοτέλη στην Τούμπα. Ο αρχηγός του «δικεφάλου» συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Ξάνθη και ο Λάσλο Μπόλονι αποφάσισε να εκτίσει την μία αγωνιστική της ποινής του την Κυριακή.

Πηγή: woop.gr