Εμπόδια παρουσιάστηκαν στην μεταγραφή του Αλεξάνταρ Ράσιτς στον Ολυμπιακό. Η Λίετουβος Ρίτας είχε βρει στο πρόσωπο του Σέρβου πλέι-μέικερ, Νεμάνια Ντέτοβιτς τον αντικαταστάτη του διεθνούς γκαρντ που έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους», όμως η αρνητική απάντηση του Ερυθρού Αστέρα, βάζει ερωτηματικά στην υπόθεση. Στην ομάδα της Λιθουανίας κρατούν επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα δώσουν το «ok» για την άφιξη του Ράσιτς στην Ελλάδα. Αρχικά, έπειτα από τις συνομιλίες του μάνατζερ του παίκτη Μίσκο Ραζνάτοβιτς, η υπόθεση έδειχνε να έχει «τελειώσει», όμως η αναπάντεχη εξέλιξη με την άρνηση του Αστέρα να παραχωρήσει τον Νέντοβιτς τη τελευταία στιγμή, περιέπλεξε τα πράγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει αντιπροτείνει ως αντάλλαγμα τον Μάρκο Κέσελ, καθώς η Λιέτουβος «πονάει» και στη θέση «3» μετά την αποχώρηση του Νιούλεϊ για τη Βαλένθια. Αν οι λιθουανοί δεχθούν, ο Ράσιτς θα πάρει αύριο το πρώτο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Άλλωστε, έχει παραδεχθεί με δηλώσεις του ότι έχει συμφωνήσει και πως απομένουν οι λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που η Λιέτουβος δεν δεχθεί την ανταλλαγή με τον Κέσελ, ο Ολυμπιακός, λογικά, θα προσπαθήσει να πιέσει τον παίκτη να μείνει ελεύθερος, ή θα αντιπροτείνει κάτι άλλο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι διατεθειμένος να μπει σε «παζάρια».

Η εξέλιξη με τον Ντέντοβιτς, δεν σημαίνει πως «χαλάει» την μεταγραφή, όμως η αποψινή νύχτα είναι κρίσιμη και οι εξελίξεις αναμένονται από λεπτό σε λεπτό.

Πηγή: sport-fm.gr