Νίνης και Πετρόπουλος μπαίνουν στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους. Την ώρα που για τον Πετρόπουλο γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές με την Μπρέσια από τους Ιταλούς και χτες αναβλήθηκε η συνάντηση ελέω τoυ Δ.Σ της SUPERLAGUE, οι πράσινοι θέλουν να του προτείνουν επέκταση συμβολαίου 1,5 χρόνο και να τον παραχωρήσουν δανεικό για 6 μήνες.

Όσον αφορά τον Σωτήρη Νίνη, ο αντζέντης του Γιώργος Παθιακάκης θα απαντήσει σε επικείμενη πρόταση που θα κατατεθεί από τους πράσινους , αν και πρωταρχικός του στόχος είναι να πάει στο εξωτερικό. Δύσκολα θα αλλάξει αυτή του την απόφαση.

Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα τον ενδιαφέρει μόνο ο Παναθηναϊκός.

Κόβουν πίττα οι παλαίμαχοι

Τη Δευτέρα 23/1 οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού θα κόψουν την ετήσια πίττα, όπως μας ανημερώνουν με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. Όλων των Αθλημάτων, έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στην εορτή της κοπής της πίττας του Συλλόγου, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012, ώρα 19:00, στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus, οδός Κλεομένους 2, Κολωνάκι.

Στην εορτή θα βραβευθούν Παλαίμαχοι Αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις και την γενικότερη προσφορά τους στον ιστορικό μας Σύλλογο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο».

Πηγή: woop.gr