Η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε χαρακτηριστεί εκ των προτέρων πολύ σημαντική και όχι άδικα όπως αποδείχτηκε. Μία από τις πρώτες αποφάσεις του δ.σ. της ΠΑΕ που διέρρευσαν έχει να κάνει με το μέλλον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην ομάδα. Αυτό που αποφάσισε το δ.σ. είναι η πρόθεση να παραμείνει ο Σαλπιγγίδης στην ομάδα, άγνωστο όμως υπό ποιες προϋποθέσεις. Ο διεθνής επιθετικός κλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα συζητήσει με τους διοικούντες προφανώς το ενδεχόμενο μείωσης των αποδοχών του (έχει υο υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα).

Στο τραπέζι των συζητήσεων θα μπει λογικά και το θέμα των οφειλόμενων προς τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί μεν να έχει το υψηλότερο συμβόλαιο αλλά δεν έχει πάρει ευρώ σχεδόν για έναν χρόνο και παρ’ όλα αυτά δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Από τη μία λοιπόν υπάρχει η εκφρασμένη επίσημα πλέον θέση της ΠΑΕ υπέρ της παραμονής του Σαλπιγγίδη, από την άλλη αναμένονται με ενδιαφέρον οι μεταξύ τους διαπραγματεύσεις για τα νέα δεδομένα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Θετικός ο Σαλπιγγίδης

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης άκουσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και την επιθυμία τους να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που αποτελεί και δικό του θέλω. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με τον «δικέφαλο» να προτείνει κάποια μείωση και επέκταση του συμβολαίου του για μετά το 2014, όταν και λήγει το ισχύον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Όχι άλλες περικοπές

Στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής αναλύθηκαν ενώπιον όλων των μελών τα οικονομικά δεδομένα και αυτό που προέκυψε ότι είναι δεν θα χρειαστούν άλλες περικοπές για να ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ στο financial fair play. Μεταγραφικά ο «δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη στη θέση που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, εκεί δηλαδή όπου αγωνιζόταν ο Βιεϊρίνια, με την προϋπόθεση ότι θα είναι προσιτός οικονομικά, ενώ άλλη αποχώρηση δεν θα υπάρξει, εκτός αν προκύψει κάποια πολύ συμφέρουσα πρόταση για πώληση.


Πηγή: woop.gr