Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, με τις ξαφνικές ενοχλήσεις σήμερα του Τζιμπούρ στο αριστερό γόνατο (έκανε ατομικό στο γυμναστήριο), ήταν επιτακτική η ανάγκη να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ντιόγκο, ο οποίος μετά από 1,5 χρόνο θα ξαναφορέσει το σορτσάκι του. Ο Τζιμπούρ αποκλείστηκε από την 18άδα, όπως και ο Τοροσίδης λόγω μικροενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά (έκανε και αυτός ατομικό).

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή.

Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Πάντελιτς πήγε στο Ρέντη για να του γίνει η αλλαγή στην επίδεση του τραύματός του.

Η 18άδα αποτελείται από τους Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Χολέβα, Μαρκάνο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Γέστε, Φουστέρ, Μόνχε, Αμπντούν, Ντιόγκο, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Πάντελιτς, Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Α. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος και Ποτουρίδης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Δοκιμές δεν έκανε ο Βαλβέρδε σήμερα. Ένα πιθανό σχήμα θα μπορούσε να είναι με Μέγερι, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μανιάτης, Μακούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φετφατζίδης και Μιραλάς.

Πηγή: woop.gr