Το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ είχε σκεφτεί πέρσι ο Στέλιος Μαλεζάς, όμως είναι κάτι που δεν τον απασχολεί πια. Αυτό τόνισε ο αμυντικός του «δικεφάλου» σε επίσκεψή του στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και σε συζήτηση που είχε με σπουδαστές. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ είπε:

Για τους στόχους του: «Δεν θα συμφωνήσω ότι έχω πετύχει κάτι μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε να το πούμε αν δεν έρθει κάποιος τίτλος με την ομάδα μου. Το θέλουμε πολύ όλοι στον ΠΑΟΚ. Θέλω να μου μείνει ένας τίτλος από την ομάδα, ένα πρωτάθλημα. Πέρασαν πολλά χρόνια από το τελευταίο. Σίγουρα μία καλή πορεία στην Ευρώπη σε αναδεικνύει. Θα επέλεγα όμως πρωτάθλημα».

Για το αν σκέφτηκε κάποια στιγμή να φύγει από τον ΠΑΟΚ: «Για να πω την αλήθεια, την περσινή χρονιά κυρίως σκέφτηκα να φύγω. Έγινε πρόταση από την ΑΕΚ τον χειμώνα κι από μία τουρκική ομάδα το καλοκαίρι. Τελικά έμεινα. Μου έφυγε από το μυαλό αυτό το ενδεχόμενο. Επίσης στην ερώτησή σας για το αν θα επέλεγα άλλη ελληνική ομάδα, μπορώ να πω ότι είμαι άτομο που δε λέω ποτέ στην ζωή μου γιατί δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα. Δεν θέλω να το πω ούτε τώρα».

Για τη λήξη του συμβολαίου του το 2013 κι αν έχει γίνει κουβέντα ανανέωσης: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα για το συμβόλαιό μου. Μόνο σε θεωρητικό επίπεδο έγιναν κάποιες συζητήσεις αλλά δυστυχώς τίποτα στην πράξη. Έχουμε καλές σχέσεις πλέον, μιλάμε σαν φίλοι με την ομάδα».

Για το αν έχει βοηθηθεί από την παρουσία του Πάμπλο Κοντρέρας: «Έχω βοηθηθεί από τον Κοντρέρας πάρα πολύ, όχι όμως μόνο από αυτόν. Από πολλούς συμπαίκτες μου που αγωνίζονται στην ίδια θέση όλα αυτά τα χρόνια πήρα κάτι. Είναι καλό ότι είχα έμπειρους ποδοσφαιριστές δίπλα μου να μου μαθαίνουν πράγματα».

Για το θέμα της καθυστέρησης στις πληρωμές: «Μετά την πώληση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό κι ενώ είχαμε να πάρουμε έξι μήνες χρήματα μας πλήρωσαν. Όλο το διάστημα που ήμουν στον ΠΑΟΚ δεν μπορώ να πω ότι είχαμε ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Έναν, δύο μήνες πάντα που είναι κάτι συνηθισμένο νομίζω. Πάντως θα με πείραζε, αν δεν ήξερα αν πάρω κι αυτά που μου χρωστάνε, όπως για παράδειγμα στον Ηρακλή, που έπεσε. Είναι κρίμα για εκείνα τα παιδιά να μην ξέρουν αν πάρουν τα λεφτά τους. Δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι θα τα χάσουμε, απλά πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Πηγή: woop.gr