Η επόμενη μέρα μίας νίκης με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ δεν είναι όσο χαρούμενη θα περίμενε κανείς. Η διοίκηση της ΠΑΕ και κυρίως ο πρόεδρός της, Θοδωρής Ζαγοράκης, είναι έντονα προβληματισμένος, αφού χθες στην Τούμπα συνέβη αυτό που δεν ήθελε ποτέ του: ο διχασμός του κόσμου. Και το χειρότερο είναι ότι η αιτία του διχασμού είναι ο ίδιος.
Μετά τις ανακοινώσεις τριών συνδέσμων εναντίον του κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ακολούθησαν οι χθεσινές αποδοκιμασίες μερίδας των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Την ίδια ώρα από άλλες κερκίδες αποδοκίμαζαν αυτούς που αποδοκίμαζαν τον Ζαγοράκη. Μύλος δηλαδή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποχώρησε προβληματισμένος από τη σουίτα του και είναι μπροστά σε αδιέξοδο.

Ακόμα και αν ο ίδιος παραιτηθεί ο κόσμος θα παραμείνει διχασμένος, αφού όσοι εξακολουθούν να τον στηρίζουν θα είναι αυτοί που θα διαμαρτύρονται εις βάρος αυτό που τον αποδοκίμασαν χθες.

Βιαστικές αποφάσεις δεν θα υπάρξουν σε καμία περίπτωση. Ενδεχομένως όμως το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ και το αποτέλεσμά του να δρομολογήσει εξελίξεις.

Πηγή: woop.gr